herinna

herinna

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Καλά Χριστούγεννα!!!

Χρόνια πολλά σε όλους κανούργιοι και παλιοί αναγνώστες, και σε σένα ιδανικέ, όλοι αξίζετε μιαν όμορφη ευχή, όλοι αποτελείτε ερέθισμα έμπνευσης, είτε γράφετε σχόλια είτε όχι, είτε γράφω μαλακίες είτε όχι, είτε σας στενοχώρεσα, είτε σας έκανα να χαμογελάσετε. Είπε ο μεγάλος Σουρής κάποτε. "Όποιος είναι ικανός να γελάει με τη σάτιρα που ασχολείται μαζί του, είναι λεβέντης". Και είπε ο αξεπέραστος Σκαρίμπας χρόνια μετά. "Συγγραφέας που δεν αυτοσαρκάζεται είναι πατάτας" Χρόνια πολλά σε όλους σας λοιπόν, με λιγότερη μιζέρια έξω και μέσα και περισσότερο χιούμορ, λεβεντιά κι ανοιχτότητα.



4 σχόλια:

  1. Πέρασε και το Πάσχα, ελπιζω να εισαι καλά μαζι με την οικογένειά σου.. Αραιώσαμε όλοι σχεδον.. το φέησμπουκ και το τουίττερ τράβηξαν πολύ κόσμο βλέπεις.. μοντέρνα πράγματα, καινούργια --αν και αυτα κοντεύουν να παλιώσουν πια!
    Σε έψαξα και σε βρήκα, άξιζε τον κόπο :)
    να ειστε όλοι καλά
    Marina Rodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν μέρες όμορφες γεμάτες οίστρο και λόγο, συντροφιά και έμπνευση. Τώρα τείνει να καταργηθεί και ο ίδιος ο λόγος Ροδιά μου, όχι μόνο τα μέσα της προβολής του. Σ' ευχαριστώ που με θυμάσαι ακόμα. Κι εγώ σε θυμάμαι πάντα με εκτίμηση και νοσταλγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βρίσκεσαι στο φου/μπουκ, βρες με! Marina Rodia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάσου, τώρα το είδα. Θα σου χτυπήσω στο fb σε έχω εντοπίσει. Εγώ Eleni Marina

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ σχολιάζουμε;